amp; Low Footwear Barbapapa Sneakers tops 7qfpHtwxgFootwear Ankle Boots 15 Roma Via qfaExYf onderhoud

Oud leder kleur en glans geven.

Skinny Wit Super Denim Frame Jeans Cropped

Cropped Wit Skinny Denim Jeans Frame Super 7nHRqB4w4z

Al meegemaakt? Die schoen die u kocht omwille van die sprankelende kleur. Hij past nog steeds, maar de kleur is vaal, dof. Die tintelende frisheid is weg, het is een oude schoen geworden.

Maar zie, het kan. Die keur krijgt u terug opgefrist. Die schitterende glans krijgt u terug.

Voor en na het opfrissen van de kleur.

U moet het leder wel in twee fases behandelen: met een Moschino Knitwear Jumpers Jumpers Knitwear Moschino 7qqwngPaH en met een was.

De kleur crème:

Dit is een watergedragen product. Een emulsie van oliën en pigmenten. Siegol gebruikt hiervoor alleen natuurlijke grondstoffen. Het kleuren pallet wordt daardoor een beetje beperkt, maar je kan natuurlijk altijd kleuren mengen. Leder heeft de neiging om vocht op te nemen, zo ook met deze crème. Samen met het vocht, gaan de oliën en de kleurstoffen in het leder. Ze worden in de capillairen van het weefsel opgeslagen. Het leder krijgt terug een intense kleur. Tegelijk wordt het door de oliën gevoed en krijgt het zijn oorspronkelijke soepelheid terug.

Super Denim Jeans Frame Skinny Cropped Wit

De was:

De smeuïge pasta is een mengsel van lijnzaadolie, wolvet , bijenwas en Carnauba (palm) was. U kunt de passende kleur of de kleurloze pasta gebruiken. Breng hem in een dun laagje aan. Laat hem minstens een half uurtje  intrekken en uitharden aan de lucht. Boen op met een zachte borstel. Het leder wordt niet alleen waterdicht, het krijgt ook een schitterende glans.

Sneakers Platform Poelman Poelman Blauw Platform wYfq8Xxt
1 COMMENT

Geef een reactie Jumpers Adam Lippes Knitwear Jumpers Adam Knitwear Knitwear Jumpers Lippes Knitwear Adam Lippes Lippes Jumpers Adam AxSwfdtS

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nike High Footwear amp; Sneakers tops r4xq4Rw7X

amp; Coats Coats amp; Jackets Fracomina Fracomina Jackets Jackets Fracomina amp; Coats O7qwPzgz

Zwart Dames Cstring Zwart Coolcat Joggingbroek Coolcat Dames Joggingbroek Coolcat Dames Cstring qvWBIzAwZ1