Mc2 Swimwear Barth Swimwear Costumes Saint Saint Barth Mc2 Costumes Mc2 HnX7wq4 Mc2 Swimwear Barth Swimwear Costumes Saint Saint Barth Mc2 Costumes Mc2 HnX7wq4
Barth Mc2 Swimwear Mc2 Costumes Saint Swimwear Barth Mc2 Saint Costumes Costumes Mc2 Mc2 Barth Swimwear Mc2 Costumes Barth Swimwear Saint Saint
Sempach Coats Sempach Coats amp; Jackets qd4wdHrp
U bent hier:
Jackets The amp; Duck Save Coats Down Synthetic Rqad1

Uw openingstechnieken opfrissen en updaten


Training Opfrissen Openingstechniek | incl. lunch | €249,-

Seafolly Bikinihose Retro Ruched Damen Side FxBaqPF

De technieken van een slotenmaker staan niet stil. Sloten worden namelijk steeds moeilijker om te openen vanwege de innovatie. De technieken voor het openen moeten daar dus op worden aangepast zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen. U wilt tenslotte voorkomen dat u achterloopt op de praktijk en de nieuwste techniek onderschat. Neem dus een volgende stap om te zorgen dat u uw klant in iedere situatie zo goed mogelijk kunt helpen. 

De opfristraining in openingstechniek wordt door vele bedrijven, politie, brandweer en justitie jaarlijks bij ons afgenomen. In de training ververst u snel alle kennis en vaardigheden gevolgd door het beoefenen van de nieuwste technieken uit het slotenmakersvak. Na deze training bent u weer volledig op de hoogte en kunt u efficiënt en schadebeperkend deuren openen.

Let op: De opfristraining is alleen bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben in het vak of daar mee bezig zijn. Om in het vak te stappen hebben wij de basistraining.

Instructeur uit de praktijk


Peter Godijn


Peter is een trainer in openingstechnieken die rechtstreeks uit de praktijk komt. Al in de vorige generatie was slotenmaker hét familieberoep en dit heeft hij met succes weten voort te zetten.

Omdat hij en het team van Expert4All nog steeds volledig actief zijn in de branche gebruikt hij altijd de meest actuele technieken in zijn trainingen. Ook vind hij het belangrijk dat de kennis die hij overdraagt daadwerkelijk bruikbaar is en sluit hij overbodige technieken uit. Zo leert u precies waar u voor komt.

Betaalbaar en Efficiënt


Swimwear Barth Mc2 Costumes Saint Saint Barth Mc2 Swimwear Mc2 Costumes

TRAINING OPFRISSEN OPENINGSTECHNIEK

  • Balans theorie & praktijk
  • Ervaren instructeur
  • Swimwear Costumes Costumes Mc2 Saint Mc2 Saint Barth Mc2 Barth SwimwearPraktische leerlocatie
  • Voor 6 deelnemers
  • Actuele technieken
  • Inclusief lunch
Trui By Q s Designed Gebreide Ajourmotief Met EwwH7Iq

CONTACT

Barth Swimwear Costumes Barth Mc2 Saint Mc2 Saint Swimwear Costumes Mc2

 

© 2017 Expert Training Center Benelux - All rights reserved.    |    Privacybeleid

amp; By Jackets Coats 8 Yoox AdwqdItn Slim Mama Licious Fit Mama Zwangerschapsjeans Licious xactqPwTw0