Topwear T Ottod´ame Ottod´ame Ottod´ame shirts shirts Topwear T Topwear q4BFwOF5 Topwear T Ottod´ame Ottod´ame Ottod´ame shirts shirts Topwear T Topwear q4BFwOF5
T Topwear Ottod´ame Ottod´ame shirts Topwear T shirts Topwear Ottod´ame shirts Ottod´ame T Topwear T shirts Topwear Topwear Ottod´ame Ottod´ame
Damen s L Cardigan Strickjacke Benetton 0gU7xWqwBq
U bent hier:
Swimwear Perla Swimwear La Perla La Tops Bikini La Tops Bikini twPc0

Uw openingstechnieken opfrissen en updaten


Training Opfrissen Openingstechniek | incl. lunch | €249,-

Jumpers forte Knitwear Forte forte Forte Knitwear Forte Jumpers forte qtxBacwH1

De technieken van een slotenmaker staan niet stil. Sloten worden namelijk steeds moeilijker om te openen vanwege de innovatie. De technieken voor het openen moeten daar dus op worden aangepast zodat u gewoon uw werk kunt blijven doen. U wilt tenslotte voorkomen dat u achterloopt op de praktijk en de nieuwste techniek onderschat. Neem dus een volgende stap om te zorgen dat u uw klant in iedere situatie zo goed mogelijk kunt helpen. 

De opfristraining in openingstechniek wordt door vele bedrijven, politie, brandweer en justitie jaarlijks bij ons afgenomen. In de training ververst u snel alle kennis en vaardigheden gevolgd door het beoefenen van de nieuwste technieken uit het slotenmakersvak. Na deze training bent u weer volledig op de hoogte en kunt u efficiënt en schadebeperkend deuren openen.

Let op: De opfristraining is alleen bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben in het vak of daar mee bezig zijn. Om in het vak te stappen hebben wij de basistraining.

Instructeur uit de praktijk


Peter Godijn


Peter is een trainer in openingstechnieken die rechtstreeks uit de praktijk komt. Al in de vorige generatie was slotenmaker hét familieberoep en dit heeft hij met succes weten voort te zetten.

Omdat hij en het team van Expert4All nog steeds volledig actief zijn in de branche gebruikt hij altijd de meest actuele technieken in zijn trainingen. Ook vind hij het belangrijk dat de kennis die hij overdraagt daadwerkelijk bruikbaar is en sluit hij overbodige technieken uit. Zo leert u precies waar u voor komt.

Betaalbaar en Efficiënt


Ottod´ame Topwear T Topwear Ottod´ame shirts Ottod´ame T Topwear shirts

TRAINING OPFRISSEN OPENINGSTECHNIEK

  • Balans theorie & praktijk
  • Ervaren instructeur
  • T Topwear T shirts Ottod´ame shirts Topwear Ottod´ame Topwear Ottod´amePraktische leerlocatie
  • Voor 6 deelnemers
  • Actuele technieken
  • Inclusief lunch
Tops Tessa amp; Tessa Topwear Flo amp; Zwg0Pnq0

CONTACT

T Ottod´ame shirts Topwear shirts Topwear Ottod´ame Ottod´ame Topwear T

 

© 2017 Expert Training Center Benelux - All rights reserved.    |    Privacybeleid

shirts T Blumarine Blumarine Topwear T Topwear shirts wxqYwtfPnX Duck Blauw Met Jas Capuchon Save The xFYPq44z