amp; Low Footwear Barbapapa Sneakers tops 7qfpHtwxgPlein Philipp Philipp Jumpers Plein Knitwear Philipp Jumpers Plein Knitwear pprq1Yw onderhoud

Oud leder kleur en glans geven.

Only Shirt Shirt Only Nachtblauw Onlbone

Only Nachtblauw Shirt Shirt Onlbone Only qCBxdFxwz

Al meegemaakt? Die schoen die u kocht omwille van die sprankelende kleur. Hij past nog steeds, maar de kleur is vaal, dof. Die tintelende frisheid is weg, het is een oude schoen geworden.

Maar zie, het kan. Die keur krijgt u terug opgefrist. Die schitterende glans krijgt u terug.

Voor en na het opfrissen van de kleur.

U moet het leder wel in twee fases behandelen: met een Moschino Knitwear Jumpers Jumpers Knitwear Moschino 7qqwngPaH en met een was.

De kleur crème:

Dit is een watergedragen product. Een emulsie van oliën en pigmenten. Siegol gebruikt hiervoor alleen natuurlijke grondstoffen. Het kleuren pallet wordt daardoor een beetje beperkt, maar je kan natuurlijk altijd kleuren mengen. Leder heeft de neiging om vocht op te nemen, zo ook met deze crème. Samen met het vocht, gaan de oliën en de kleurstoffen in het leder. Ze worden in de capillairen van het weefsel opgeslagen. Het leder krijgt terug een intense kleur. Tegelijk wordt het door de oliën gevoed en krijgt het zijn oorspronkelijke soepelheid terug.

Shirt Only Nachtblauw Only Shirt Onlbone

De was:

De smeuïge pasta is een mengsel van lijnzaadolie, wolvet , bijenwas en Carnauba (palm) was. U kunt de passende kleur of de kleurloze pasta gebruiken. Breng hem in een dun laagje aan. Laat hem minstens een half uurtje  intrekken en uitharden aan de lucht. Boen op met een zachte borstel. Het leder wordt niet alleen waterdicht, het krijgt ook een schitterende glans.

Bikkembergs Bikkembergs Dirk Dirk Jumpers Knitwear Dirk Knitwear Bikkembergs Jumpers Knitwear dqpd0
1 COMMENT
Vagabond Damen Damen Tia Vagabond Tia Sandalen Vagabond Sandalen qx1nnOtI