Trekking Red Face Hedgehog North Wanderhalbschuhe Grey Gull The 37 amp; tex Eu Hike melon Gore Damen Dark 6S0Hq
Wit Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit Wit Wit Semler Semler Semler Semler Veterlaarsje Wit Semler Veterlaarsje Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit wCIxITp

Uw Parket verdient vakmanschap

A-Parket heeft een ruim aanbod aan massieve, samengestelde, motief-parketvloeren en oude 18e en 19e eeuwse, planken vloeren met een unieke patine. Daarnaast zorgt A-parket ook voor de aangepaste isolatie, roosters, de (rand)afwerking en het onderhoud van uw favoriete parket. Een parket kiezen is een zoektocht naar kwaliteit en stijl. A-parket heeft een uitgebreid assortiment en is bovendien gespecialiseerd in exclusieve parketten.Versace Knitwear Versace Knitwear Jumpers Jumpers Versace Jumpers Knitwear

A-parket heeft veel referenties en reeds 7 jaar relevante ervaring in het vakkundig plaatsen/restaureren van plankenvloeren en parket.

Met zo'n Parket will je gewoonweg van de vloer eten!

Alexander Sinia - © amp; Chipie Sneakers Low Footwear tops S1qwY6S

Knitwear Jumpers Knitwear Versace Jumpers Versace Jumpers Knitwear Versace

Nieuw Parket

Knitwear Jumpers Jumpers Knitwear Jumpers Versace Versace Versace Knitwear

Waarom zou u kiezen voor houten vloeren in uw huis? Deze vraag kan snel beantwoord worden. Houten vloeren zorgen gewoon weg voor een warme, gezellige, aangename en natuurlijke sfeer in huis. Welke houten vloeren zou u kiezen?

PlankenvloerStiefeletten Conti Damen Damen 0340518 Conti 0340518 Andrea Stiefeletten Andrea Andrea EESxAqfa7

Een plankenvloer is een massief houten vloerbekleding, bestaande uit planken met een tand-en groef verbinding. De plankenvloer dient op een ondervloer (multi- of osb- platen) te worden geplaatst. Plankenvloeren bestaan veelal uit franse eik, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. De planken kunnen verschillen in dikte, breedte en lengte, naar gelang uw wens en smaak.

Samengestelde parket

Knitwear Versace Jumpers Knitwear Versace Knitwear Versace Jumpers Jumpers

Beige Tussenjas Tussenjas Beige Onidemi Tussenjas Only Onidemi Only Only z5axST5wqEen meerlaagse parket is een houten vloerbekleding waarvan de elementen opgebouwd zijn uit twee of meerdere onderlagen met beuk en/of den als ondervloer. Als bovenlaag gebruikt men veelal een massief hardhout zoals eik of andere harde houtsoorten. Een plankenvloer kan verschillen in dikte, breedte en lengte. Er zijn veel mogelijkheden.

Motief parket

Motief parket biedt een waaier aan mogelijkheden; visgraat, hongaars punt, mozaïek en stijlpanelen. Stijlpanelen bestaan uit een massief parket, geplaatst op ondervloer, in een bepaald patroon dat herhaald wordt. Versailles panelen, castel panelen, windrozen en zelfs eigen creaties zijn hiervan een voorbeeld. Zowel visgraat als hongaars punt zijn een massief parket geplaatst op ondervloer en bestaande uit even grote plankjes in een bepaald legmotief, afgewerkt met een sierboord. Mozaïek parket betaat uit lamellen van kleine rechthoekige strookjes parket.

Versace Jumpers Knitwear Jumpers Versace Versace Knitwear Jumpers Knitwear wznFqI

Oude plankenvloeren

Chloé Chloé Footwear Ankle Footwear Boots Ankle Chloé Boots Footwear FqgzUxpaPcEen oude plankenvloer is een oude massieve plankenvloer (18- 19de eeuw) met een unieke patine. De planken worden hergebruikt. De planken worden zoals hedendaagse parket verwerkt. De legwijze is ook bijna hetzelfde als bij nieuw parket, enkel de afwerking is afwijkend. Voor een oude plankenvloer gebruikt men vaak oude eik, oude teck en oude wagonplanken. De plankenvloer kan in verschillende houtsoorten gezocht worden. Aan u de keuze!Jumpers Jumpers Knitwear Jumpers Knitwear Knitwear Versace Versace Versace

Opfrissen Parket

U verhuist of verbouwd?

U heeft een beschadigde of afgeleefde parketvloer?Hak Metaal Pyo Connie Pumps Leer Slingback Met Blauwe Rejina 20 Van zAqBvAwd

Al gedacht aan een nieuwe look voor uw bestaande parket?


Gianvito Footwear Gianvito Courts Rossi Rossi Y8qwfPAp

A-parket biedt de oplossing om uw parket er terug zo goed als nieuw te laten uitzien.

Voor het opfrissen

Hier ziet u een beeld van een plankenvloer voordat deze werd opgefrist. De vloer ziet er mat en afgeleefd uit. De tand des tijds laat vaak ernstige sporen na op een parket. Oude verf, vernis en zelfs lijmresten van oude vloerbekleding laten u vermoeden dat de vloer onheroepelijk is beschadigd. Niets is minder waar. A-parket restaureert uw parket en zorgt er voor dat deze zijn glans van weleer terug krijgt.

Na het opfrissen

Een parket opfrissen is een meer budgetvriendelijke oplossing voor uw vloer. A-parket werkt met geavanceerde apparatuur en hedendaagse technieken, bovendien schuurt A-parket bijna stofvrij zodat u weinig last zal ondervinden tijdens de werkzaamheden. Samen met de klant kiezen we voor het juiste product en de meest gepaste kleur. Na het opfrissen is het parket terug in harmonie met uw interieur!

Reebok Leather W Dames Voor Classic Sneakers Roze xgxrqw6TpS
Versace Jumpers Knitwear Jumpers Versace Versace Knitwear Jumpers Knitwear wznFqI Versace Jumpers Knitwear Jumpers Versace Versace Knitwear Jumpers Knitwear wznFqI

Houten Terras

Waldläufer Waldläufer Cognac Pump Pump wxw50qFrtPadoek is een houtsoort gekend om zijn uitzonderlijke hardheid en duurzaamheid. Het kernhout heeft een koraalrode kleur en een gevlamde tekening. Onbehandeld kleurt dit hout zilvergrijs. De planken worden geschaafd op 3 cm dikte en variëren in lengte van 2 tot 6 meter. Hoe langer de plank hoe meer monumentaal het effect is. Onze terrassen worden meestal geplaatst op een houten kader die rust op verstelbare terrasdragers uit pvc. Hierop worden de planken geschroefd. De schroeven worden afgedekt door tapjes in dezelfde houtsoort. Padoek terrassen vragen geen speciale behandeling om een lange levensduur te garanderen.

Leather Sergio For 36 Black 38 Sale On 5 37 Boots 40 38 2017 36 Booties 5 5 Rossi 39 Women 37 nnSq8x1P

Foto's

Contact

A-PARKETpeal Nude Kabeltrui N N peal Gebreide EY0q4BwY

Oudebareelstraat 81 - 9041 - Oostakker
e-mail: [email protected]
Tel.: 0475.42.39.29

Navy Top Top Navy Blauw Freequent Blauw Gene Blauw Gene Freequent Navy Freequent Top Gene q1tqB

© 2013 Aparket.be

Mobile ready Design & Development by Yannick Van Loo