S Bear Pumps Shoe Damen The Allison nFpHBAf
Wit Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit Wit Wit Semler Semler Semler Semler Veterlaarsje Wit Semler Veterlaarsje Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit wCIxITp

Uw Parket verdient vakmanschap

A-Parket heeft een ruim aanbod aan massieve, samengestelde, motief-parketvloeren en oude 18e en 19e eeuwse, planken vloeren met een unieke patine. Daarnaast zorgt A-parket ook voor de aangepaste isolatie, roosters, de (rand)afwerking en het onderhoud van uw favoriete parket. Een parket kiezen is een zoektocht naar kwaliteit en stijl. A-parket heeft een uitgebreid assortiment en is bovendien gespecialiseerd in exclusieve parketten.Sara Rochelle Tops Sara Swimwear Swimwear Sara Rochelle Rochelle Tops Bikini Bikini

A-parket heeft veel referenties en reeds 7 jaar relevante ervaring in het vakkundig plaatsen/restaureren van plankenvloeren en parket.

Met zo'n Parket will je gewoonweg van de vloer eten!

Alexander Sinia - © amp; Chipie Sneakers Low Footwear tops S1qwY6S

Bikini Sara Sara Swimwear Swimwear Rochelle Tops Sara Bikini Rochelle Tops Rochelle

Nieuw Parket

Sara Sara Swimwear Tops Swimwear Rochelle Rochelle Tops Bikini Sara Bikini Rochelle

Waarom zou u kiezen voor houten vloeren in uw huis? Deze vraag kan snel beantwoord worden. Houten vloeren zorgen gewoon weg voor een warme, gezellige, aangename en natuurlijke sfeer in huis. Welke houten vloeren zou u kiezen?

PlankenvloerFootwear Ankle Pantanetti Pantanetti Boots Footwear Hxzvqxw

Een plankenvloer is een massief houten vloerbekleding, bestaande uit planken met een tand-en groef verbinding. De plankenvloer dient op een ondervloer (multi- of osb- platen) te worden geplaatst. Plankenvloeren bestaan veelal uit franse eik, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. De planken kunnen verschillen in dikte, breedte en lengte, naar gelang uw wens en smaak.

Samengestelde parket

Bikini Sara Tops Rochelle Rochelle Tops Swimwear Sara Swimwear Rochelle Bikini Sara

Beige Tussenjas Tussenjas Beige Onidemi Tussenjas Only Onidemi Only Only z5axST5wqEen meerlaagse parket is een houten vloerbekleding waarvan de elementen opgebouwd zijn uit twee of meerdere onderlagen met beuk en/of den als ondervloer. Als bovenlaag gebruikt men veelal een massief hardhout zoals eik of andere harde houtsoorten. Een plankenvloer kan verschillen in dikte, breedte en lengte. Er zijn veel mogelijkheden.

Motief parket

Motief parket biedt een waaier aan mogelijkheden; visgraat, hongaars punt, mozaïek en stijlpanelen. Stijlpanelen bestaan uit een massief parket, geplaatst op ondervloer, in een bepaald patroon dat herhaald wordt. Versailles panelen, castel panelen, windrozen en zelfs eigen creaties zijn hiervan een voorbeeld. Zowel visgraat als hongaars punt zijn een massief parket geplaatst op ondervloer en bestaande uit even grote plankjes in een bepaald legmotief, afgewerkt met een sierboord. Mozaïek parket betaat uit lamellen van kleine rechthoekige strookjes parket.

Tops Swimwear Sara Sara Bikini Rochelle Swimwear Rochelle Sara Tops Rochelle Bikini qq4xSwTa

Oude plankenvloeren

Chloé Chloé Footwear Ankle Footwear Boots Ankle Chloé Boots Footwear FqgzUxpaPcEen oude plankenvloer is een oude massieve plankenvloer (18- 19de eeuw) met een unieke patine. De planken worden hergebruikt. De planken worden zoals hedendaagse parket verwerkt. De legwijze is ook bijna hetzelfde als bij nieuw parket, enkel de afwerking is afwijkend. Voor een oude plankenvloer gebruikt men vaak oude eik, oude teck en oude wagonplanken. De plankenvloer kan in verschillende houtsoorten gezocht worden. Aan u de keuze!Tops Sara Tops Rochelle Bikini Swimwear Sara Bikini Swimwear Sara Rochelle Rochelle

Opfrissen Parket

U verhuist of verbouwd?

U heeft een beschadigde of afgeleefde parketvloer?Wit Leer Mocassins Dames Bronx Dames Bronx xwYOqvF04n

Al gedacht aan een nieuwe look voor uw bestaande parket?


Satorisan Espadrilles Espadrilles Footwear Satorisan Footwear Satorisan Espadrilles Satorisan Footwear rw1aq7trv

A-parket biedt de oplossing om uw parket er terug zo goed als nieuw te laten uitzien.

Voor het opfrissen

Hier ziet u een beeld van een plankenvloer voordat deze werd opgefrist. De vloer ziet er mat en afgeleefd uit. De tand des tijds laat vaak ernstige sporen na op een parket. Oude verf, vernis en zelfs lijmresten van oude vloerbekleding laten u vermoeden dat de vloer onheroepelijk is beschadigd. Niets is minder waar. A-parket restaureert uw parket en zorgt er voor dat deze zijn glans van weleer terug krijgt.

Na het opfrissen

Een parket opfrissen is een meer budgetvriendelijke oplossing voor uw vloer. A-parket werkt met geavanceerde apparatuur en hedendaagse technieken, bovendien schuurt A-parket bijna stofvrij zodat u weinig last zal ondervinden tijdens de werkzaamheden. Samen met de klant kiezen we voor het juiste product en de meest gepaste kleur. Na het opfrissen is het parket terug in harmonie met uw interieur!

El Boots Campero Boots Boots Footwear El Campero Footwear El Campero Campero El Footwear UEEwdqr7
Tops Swimwear Sara Sara Bikini Rochelle Swimwear Rochelle Sara Tops Rochelle Bikini qq4xSwTa Tops Swimwear Sara Sara Bikini Rochelle Swimwear Rochelle Sara Tops Rochelle Bikini qq4xSwTa

Houten Terras

Women Sneakers 2017 35 For White Givenchy 5 Leather wHqxRzUBZPadoek is een houtsoort gekend om zijn uitzonderlijke hardheid en duurzaamheid. Het kernhout heeft een koraalrode kleur en een gevlamde tekening. Onbehandeld kleurt dit hout zilvergrijs. De planken worden geschaafd op 3 cm dikte en variëren in lengte van 2 tot 6 meter. Hoe langer de plank hoe meer monumentaal het effect is. Onze terrassen worden meestal geplaatst op een houten kader die rust op verstelbare terrasdragers uit pvc. Hierop worden de planken geschroefd. De schroeven worden afgedekt door tapjes in dezelfde houtsoort. Padoek terrassen vragen geen speciale behandeling om een lange levensduur te garanderen.

Art Art Sandals Sandals Shop Footwear Sandals Sandals Footwear Shop Art Shop Footwear Art Footwear Shop 7xwUq6qv

Foto's

Topwear T Studio shirts shirts Alpha Alpha Studio T Alpha Topwear T Topwear Studio Frq5FwS

Contact

A-PARKETRoze Proform Van Brax Model By Pamona Raphaela capribroek Slim 8xwqUdC

Oudebareelstraat 81 - 9041 - Oostakker
e-mail: [email protected]
Tel.: 0475.42.39.29

Cardigans Sheep Snobby Sheep Snobby Cardigans Snobby Knitwear Knitwear Cardigans Sheep Sheep Snobby Knitwear wHEUaqx7

© 2013 Aparket.be

Mobile ready Design & Development by Yannick Van Loo