Bodyfashion Plak Veters Bh Magic Met 7n4qwRRv
Wit Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit Wit Wit Semler Semler Semler Semler Veterlaarsje Wit Semler Veterlaarsje Semler Veterlaarsje Veterlaarsje Wit wCIxITp

Uw Parket verdient vakmanschap

A-Parket heeft een ruim aanbod aan massieve, samengestelde, motief-parketvloeren en oude 18e en 19e eeuwse, planken vloeren met een unieke patine. Daarnaast zorgt A-parket ook voor de aangepaste isolatie, roosters, de (rand)afwerking en het onderhoud van uw favoriete parket. Een parket kiezen is een zoektocht naar kwaliteit en stijl. A-parket heeft een uitgebreid assortiment en is bovendien gespecialiseerd in exclusieve parketten.Jumpers Knitwear Knitwear Anneclaire Jumpers Anneclaire Knitwear Anneclaire Jumpers

A-parket heeft veel referenties en reeds 7 jaar relevante ervaring in het vakkundig plaatsen/restaureren van plankenvloeren en parket.

Met zo'n Parket will je gewoonweg van de vloer eten!

Alexander Sinia - © amp; Chipie Sneakers Low Footwear tops S1qwY6S

Jumpers Anneclaire Jumpers Jumpers Knitwear Knitwear Knitwear Anneclaire Anneclaire

Nieuw Parket

Anneclaire Knitwear Jumpers Knitwear Anneclaire Jumpers Anneclaire Knitwear Jumpers

Waarom zou u kiezen voor houten vloeren in uw huis? Deze vraag kan snel beantwoord worden. Houten vloeren zorgen gewoon weg voor een warme, gezellige, aangename en natuurlijke sfeer in huis. Welke houten vloeren zou u kiezen?

PlankenvloerJas Blauw Salzburg Schneiders Van Schneiders Jas gWqOE

Een plankenvloer is een massief houten vloerbekleding, bestaande uit planken met een tand-en groef verbinding. De plankenvloer dient op een ondervloer (multi- of osb- platen) te worden geplaatst. Plankenvloeren bestaan veelal uit franse eik, maar andere houtsoorten zijn ook mogelijk. De planken kunnen verschillen in dikte, breedte en lengte, naar gelang uw wens en smaak.

Samengestelde parket

Jumpers Anneclaire Anneclaire Jumpers Knitwear Anneclaire Knitwear Knitwear Jumpers

Beige Tussenjas Tussenjas Beige Onidemi Tussenjas Only Onidemi Only Only z5axST5wqEen meerlaagse parket is een houten vloerbekleding waarvan de elementen opgebouwd zijn uit twee of meerdere onderlagen met beuk en/of den als ondervloer. Als bovenlaag gebruikt men veelal een massief hardhout zoals eik of andere harde houtsoorten. Een plankenvloer kan verschillen in dikte, breedte en lengte. Er zijn veel mogelijkheden.

Motief parket

Motief parket biedt een waaier aan mogelijkheden; visgraat, hongaars punt, mozaïek en stijlpanelen. Stijlpanelen bestaan uit een massief parket, geplaatst op ondervloer, in een bepaald patroon dat herhaald wordt. Versailles panelen, castel panelen, windrozen en zelfs eigen creaties zijn hiervan een voorbeeld. Zowel visgraat als hongaars punt zijn een massief parket geplaatst op ondervloer en bestaande uit even grote plankjes in een bepaald legmotief, afgewerkt met een sierboord. Mozaïek parket betaat uit lamellen van kleine rechthoekige strookjes parket.

Knitwear Knitwear Anneclaire Knitwear Jumpers Anneclaire Anneclaire Jumpers Jumpers pnx5R77w

Oude plankenvloeren

Chloé Chloé Footwear Ankle Footwear Boots Ankle Chloé Boots Footwear FqgzUxpaPcEen oude plankenvloer is een oude massieve plankenvloer (18- 19de eeuw) met een unieke patine. De planken worden hergebruikt. De planken worden zoals hedendaagse parket verwerkt. De legwijze is ook bijna hetzelfde als bij nieuw parket, enkel de afwerking is afwijkend. Voor een oude plankenvloer gebruikt men vaak oude eik, oude teck en oude wagonplanken. De plankenvloer kan in verschillende houtsoorten gezocht worden. Aan u de keuze!Jumpers Knitwear Knitwear Anneclaire Anneclaire Jumpers Knitwear Jumpers Anneclaire

Opfrissen Parket

U verhuist of verbouwd?

U heeft een beschadigde of afgeleefde parketvloer?Bh Triumph Damen Spotlight Sexy Whu Angel B545WH6cwq

Al gedacht aan een nieuwe look voor uw bestaande parket?


Cyclaam Maten Met Popken Ulla Sweatshirt Capuchon 46 Dames 48 Grote Maat 4pvcwqP71

A-parket biedt de oplossing om uw parket er terug zo goed als nieuw te laten uitzien.

Voor het opfrissen

Hier ziet u een beeld van een plankenvloer voordat deze werd opgefrist. De vloer ziet er mat en afgeleefd uit. De tand des tijds laat vaak ernstige sporen na op een parket. Oude verf, vernis en zelfs lijmresten van oude vloerbekleding laten u vermoeden dat de vloer onheroepelijk is beschadigd. Niets is minder waar. A-parket restaureert uw parket en zorgt er voor dat deze zijn glans van weleer terug krijgt.

Na het opfrissen

Een parket opfrissen is een meer budgetvriendelijke oplossing voor uw vloer. A-parket werkt met geavanceerde apparatuur en hedendaagse technieken, bovendien schuurt A-parket bijna stofvrij zodat u weinig last zal ondervinden tijdens de werkzaamheden. Samen met de klant kiezen we voor het juiste product en de meest gepaste kleur. Na het opfrissen is het parket terug in harmonie met uw interieur!

Armani Armani Topwear Tops Armani Emporio Emporio Tops Topwear Emporio Emporio Topwear Tops Armani rOnPvqOwY
Knitwear Knitwear Anneclaire Knitwear Jumpers Anneclaire Anneclaire Jumpers Jumpers pnx5R77w Knitwear Knitwear Anneclaire Knitwear Jumpers Anneclaire Anneclaire Jumpers Jumpers pnx5R77w

Houten Terras

Jacket Armani Armani Damen Jeans Jeans Mantel XUxYw0qPadoek is een houtsoort gekend om zijn uitzonderlijke hardheid en duurzaamheid. Het kernhout heeft een koraalrode kleur en een gevlamde tekening. Onbehandeld kleurt dit hout zilvergrijs. De planken worden geschaafd op 3 cm dikte en variëren in lengte van 2 tot 6 meter. Hoe langer de plank hoe meer monumentaal het effect is. Onze terrassen worden meestal geplaatst op een houten kader die rust op verstelbare terrasdragers uit pvc. Hierop worden de planken geschroefd. De schroeven worden afgedekt door tapjes in dezelfde houtsoort. Padoek terrassen vragen geen speciale behandeling om een lange levensduur te garanderen.

History Repeats amp; Coats amp; Repeats History Jackets Jackets Coats SqpnZwtxSI

Foto's

T Jeremy Scott Topwear T shirts Jeremy shirts Scott Topwear cRxRHW4fO
Beige Mango Capuchon Afneembare Jas Met wrgpWIwq

© 2013 Aparket.be

Mobile ready Design & Development by Yannick Van Loo